Pasta Linguine med köttragu

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tycker du?

2tim 12 ingredienser

En köttragu som denna blir som godast om den får koka länge. Förbered den gärna dagen innan och värm den när du kokar pastan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
högrev eller märgpipa
1
gul lök finhackad
3
vitlöksklyftor finhackade
200 g
rotselleri skalad och tärnad
2
morötter skalade och tärnade
rosmarin
2 frp
Zeta Tomater Finkrossade
1 tsk
strösocker
salt
svartpeppar
Till servering
1 frp
Zeta Casa Di Luca Linguine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer