Pasta Strozzapreti med vildsparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Använd den pastaform du gillar bäst, vildsparris och toppa med pecorino eller en långlagrad parmigiano reggiano.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
200 g
grön vildsparris
2
vitlöksklyftor tunt skivade
2 msk
Zeta Tapenade av Gröna Oliver
2 msk
bladpersilja bladpersilja
salt
svartpeppar
Till serveringen
1 dl
riven Pecorino Romano 6 mån eller Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. 30 månader

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco