Pasta Mezze Maniche med scamorza, chili och persilja
Vad tycker du?
Scamorza är rökt mozzarella som har sitt ursprung i Apulien i södra Italien. Den är torrare och mer kompakt i texturen och får en karakteristisk päronliknande form genom att hängas upp i snören under rökningen. Scarmorza går att byta ut mot vanlig mozzarella.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (56)
(56)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Johan Lindberg
Nu har jag förgäves provat flera gånger. Den här osten vill inte fästa på pastan utan bara klumpa ihop sig. Resultatet blir mycket bättre med svensk korvost.
Johan Lindberg
Hur gör man för att osten inte ska bli en enda trådig klump?
Anna Mellberg
Hej Johan! Det gäller att skära osten i små kuber och att snabbt tillsätta den varma pastan och blanda ordentligt. Späd med pastavatten under omröring. Hoppas att det går bättre vid nästa tillfälle, hälsar vännerna på Zeta