Pasta Rigatini Quadri med brysselkål och valnötter
Vad tycker du?
Kålsäsong betyder smakrika, billiga pastarätter som går snabbt att laga. Chili, vitlök och sardeller är en ypperlig bas till ”vegetariska” rätter och i södra Italien börjar man ofta matlagningen med just den smakblandningen. Pastasorten Rigatini Quadri har bra tuggmotstånd och gör sig fint i en krämig sås som denna. För att lyxa till det ytterligare; toppa med smulad gorgonzola.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (14)
(14)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Anne
När ska valnötterna i?
Agnes
Det saknas i receptet när man ska ha i vinet! Vi missade det 🙁
Anna Mellberg
Hej Agnes! Ledsen över det- jag har nu uppdaterat receptet och rättat till det hela. Tack för att du hörde av dig. Hälsningar Anna på Zeta
Så när ska valnötterna i?
Så när ska valnötterna i?
Erik
Anna Mellberg
Hej Erik! Strössla dem över rätten strax innan servering. Hälsningar Anna på Zeta