Pastagratäng med tomat, broccoli och pancetta
Vad tycker du?
Traditionell pastagratäng med spännande smaker av broccoli och rökt pancetta. Lätt att förbereda och enkel att gratinera i ugnen.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Har du pasta över från gårdagen? Det går jättebra att göra gratängen med den överblivna pastan.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (223)
(223)Vad tyckte du om receptet?
10 kommentarer
Åsa
Jag antar att det är en förpackning krossade tomater ni menar eller är det färska?
Sophie Berlin
Hej Åsa,
I det här receptet menar vi 2 färska tomater och har nu uppdaterat receptet.
Tack för uppmärksammanheten.
Vänliga hälsnignar, Sophie från Zeta
Anne
Då pancetta är animaliskt undrar jag vad den kan ersättas med då det är ett vegetariskt recept. Oliver?
Hans G
Slängde i aubergine och spenat med. Otroligt gott blev det.
Petra
Pancetta är väl inte vegetariskt.
Denise
Vad är det för buljong?
B
Bong grönsaksbuljong smakar bäst enligt mig
Emma Olsson
Hej Denise,
tack för att du uppmärksammade missen i receptet. Du kan använda antingen köttbuljong eller grönsaksbuljong 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Mikael
Vilken sorts buljong? finns inte i ingrediens listan.
Emma Olsson
Hej Mikael,
Tack för att du uppmärksammade missen i receptet. Du kan använda dig av antingen köttbuljong eller grönsaksbuljong till receptet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta