Picklade bönor med rödlök
Vad tycker du?
Picklade sojabönor är ett utmärkt tillbehör till fisk, kött och kyckling. Inläggningslagen, som innehåller vinäger istället för ättika, ger bönorna en rundare smak med en jämnare syra.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Får du inläggningslag över? Lagen håller länge om den förvaras i kylskåp. Här hittar du fler recept på inlagda grönsaker.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (20)
(20)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Louise Kockum
Hej!
Undrar bara om detta recept, det står ”3 dl snabblag” men inget recept på detta. Ska tydligen vara en lag med vinäger och inte traditionell 1-2-3-lag? Jag tar gärna ett recept
Anna Mellberg
Hej Louise! Tack för att du hör av dig! Vi hade tidigare en färdig inläggningslag, gjord med vitvinsvinäger- och det här receptet var framtaget med den. Tyvärr har vi inte kvar den produkten längre. Jag har uppdaterat receptet med instruktioner till vår 123-lag som vi använder här i provköket. Syran blir inte lika skarp som när man använder ättika, vilket vi gillar! Lycka till, hälsar Anna på Zeta
Louise Kockum
Tack snälla för snabbt svar! Då ska jag prova det.
Anna Mellberg
Vi är så glada att du påpekade detta så att vi kan ordna det. Lycka till med bönorna!