Pinsa med knaprig salsiccia, broccoli och krämig citronricotta
Vad tycker du?
Broccoli är en grovt underskattad topping på pinsa eller pizza. Den ger både djup smak men också fräschör till rätten. I kombination med den friska och krämiga ricottan och den knapriga salsiccian blir det en smakrik fullträff. Prova!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (16)
(16)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Gunnel
Vad kan jag ta istället för salsicca?
Anna Mellberg
Hej Gunnel! Salsiccian bidrar med knaprig textur och sälta. Det fungerar även med knaperstekt pancetta eller guanciale. Vill du ha något vegetariskt skulle vi rosta hackade hasselnötter och salta dem lite lätt. Hälsningar Zetas provkök
Marita Sandberg
Fantastisk gott!
Josefine
Hej,
Låter väldigt gott men salsiccian har missats i ingredienslistan …och därför snopet nog även missats att inhandlas av oss 🙁
Anna Mellberg
Hej Josefine! Tryckfelsnisse har varit i farten, vi är väldigt ledsna över det och har rättat till receptet nu. Hoppas att ni får tillfälle att prova det igen. Hälsningar Anna på Zeta
Karin
Så himla gott.