Pinsa Salamino Peperoni
Vad tycker du?
En riktigt mustig och god klassiker! Vad vore en italiensk pinsa utan Salamino Peperoni? Det har aldrig varit lättare att få ihop en klassisk pinsamåltid än nu. På cirka en kvart är redo att ätas.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (59)
(59)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Jonas
Bättre om basilikan står bland ingredienserna!
Anna Mellberg
Hej Jonas! Ja, du har så rätt! Tack för att du uppmärksammade oss på detta, hälsningar från Zetas provkök
Fredrik
Bland ingredienserna står det Parmigiano Reggiano grovriven men under Gör så här står det Grana Padano. Vad gäller? 🙂
Anna Mellberg
Hej Fredrik! Det går bra med båda sorterna. Vi har ändrat så att det står parmesan under instruktionerna istället. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Anna på Zeta