Pinsadeg

RÖSTA PÅ RECEPTET (122)

(122)

Vad tycker du?

>48 tim 7 ingredienser

Pinsa kan bäst beskrivas som ett mellanting mellan pizza och focaccia. Det är en relativt ny italiensk maträtt och enligt rykten uppfanns den i trakterna kring Rom i modern tid. Degen får en rustik och mustig smak av den långa jästiden men även ris och kikärtsmjölet bidrar med fyllighet till smaken. När degen bakas ut formas den till en oval som inte stretchas ut lika tunt som en pizza. Toppa med liknande toppings som för pizza fast lägg gärna på chark efter tillagning.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
390 g
vatten
20 g
jäst
12 g
salt
500 g
vetemjöl, Manitoba cream eller Vetemjöl special
50 g
rismjöl
50 g
kikärtsmjöl

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (122)

(122)

Vad tyckte du om receptet?

56 kommentarer

Lämna ett svar till Håkan Avbryt svar

Ann-sofie

Hej Går det grädda denna deg i en airfryer?

Anna Mellberg

Hej Ann-Sofie! Det har vi inte provat, men om du provar får du gärna återkomma och berätta hur det gick. Hälsningar från Zetas provkök

Hanna

Är det inte väldigt mycket jäst i förhållande till jästiden?
Annat långjäst bröd har har en tredjedel av jästen.
Mitt första försök med detta recept jäste över alla bredder både i rumstemperatur och i kylskåpet.

Anna Mellberg

Hej Hanna! Vi gör ofta detta recept och tycker det fungerar bra. Prova att minska jästmängden- det fungerar säkert också bra. Det är alltid kul att experimentera i köket. Återkom gärna och berätta hur det blev. Hälsningar från vännerna på Zeta

Maria

Hej! Undrar om man kan byta ut kikärtsmjölet mot mer rismjöl? Kan inte använda Kikärtsmjöl eller sojamjöl på grund av allergier.

Anna Mellberg

Hej Maria! Vi har inte testat det- men vi tycker att det låter teoretiskt möjligt. Så prova! Återkom gärna och berätta hur det blev. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta

Marion Sobeck

Hur mycket är 390 g vatten i dl?

Anna Mellberg

Hej Marion! Ungefär 4 dl. Hälsningar från vännerna i Zetas provkök.

Camilla

Kan man frys in degen (bollarna) eller färdiggräddad pinsa?

Anna Mellberg

Hej Camilla! Det går bra att frysa in degbollarna och det går även att frysa in en färdiggräddad botten. Tänk bara på att ta ut den frysta degbollen minst 1 timme innan du ska tillaga den. Ibland kan det ta längre tid för den att ”vakna” dvs jäsa upp. Håll koll på den och baka ut den när den känns uppjäst igen. Smaklig måltid önskar Zetas provkök

Björn Gustafsson

Kalas gott !
Men undrar om ni avser färsk jäst eller torrjäst ?

Anna Mellberg

Hej Björn! Det är färsk jäst. Vill du använda torrjäst så fungerar det också bra, men läs på torrjästförpackningen hur mycket torrjäst som motsvarar den färska jästmängden. Vi är så glada att du gillade receptet! Lycka till önskar vännerna på Zeta

Saga

Blir det 4 stora vanliga pinsa då av receptet?
Och hur många pinsa kommer behövas till 8 personer?

Anna Mellberg

Hej Saga! Ja, receptet är beräknat för 4 st normalstora pinsor. Jag skulle göra dubbelt recept för 8 personer. Lycka till önskar Anna på Zeta

Eva

Hej! Hittar inte temperatur på ugnen och hur länge den ska gräddas?

Anna Mellberg

Hej Eva! Om du klickar på länken längst ner i receptets instruktioner så får du både tips på vad du kan lägga på din pinsa och hur länge den ska vara i ugnen. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Peter Hartog kock och matkreatör

Nu har jag läst hela receptet och ALLA recensioner. Det verkar som att ni klipper bort en del,eller kanske inte tar upp alla som är lite negativa. ”Vi kan kalla det Rysk censur” Vi får se om den här kommer med??
Ständige frågan. Hur många grader i ugnen och hur länge. Ska det vara så svårt att svara på det i svaret.
Utan att hänvisa till något som inte finns.

Anna Mellberg

Hej Peter! Jag är verkligen ledsen att du upplever det så, för det finns information. Det är absolut inte min mening att försöka undanhålla något, det ligger inte för mig och det skulle vi inte tjäna något på, vi vill ju att ni ska tycka om våra produkter och kunna njuta av fantastiska måltider. Under instruktionerna- den sista punkten som är en länk, där får du tips på vad du ska lägga på din pinsa och hur länge du ska grädda den. Vi har valt att dela upp det så för att recepten på våra pizzadegar och pinsadegar skulle bli så otroligt långa om olika toppings och såser stod med i deg-receptet också. Hoppas att du hittar till informationen nu. Vem vet- jag kanske lägger in lite extra information i degreceptet, så att du får en måndag med guldkant. Men länken har alltid funnits där och kommer finnas där framöver. Hälsningar Anna på Zeta

Tove

Hej!
Jag ska förbereda deg för mig och 9 andra. Tio portioner.
I receptet står det att man ska dela upp degen i 4 och lägga på plåt. Gör jag för för 10, delas degen då upp i 10 istället?
Kan jag lägga den delade degen i skålar istället för på plåt då min kyl inte har rum för en hel plåt?

Anna Mellberg

Hej Tove! Ja, om du ska göra 10 pinsor så anpassar du receptet till 10 port och delar upp degen i 10 bollar. Det fungerar utmärkt att jäsa dem i skålar. Lycka till, hälsar Zetas provkök.

Anne Lindström

Otroligt gott, mustig smak, bakade min på surdegsgrund istf. jäst.
Perfekt att grädda utan att pinsan får för mycket färg, frysa in och ta fram när man blir sugen på ”pinsa-pizza”
Grädda i ugnen toppad med tomatsås/burrata/brie och mozzarella tills osten smält och fått lite färg.
Ta ut och toppa med Zetas antipasti, ruccola, några droppar olivolja, basilikablad och riven parmesan( samt flingsalt och nymalen svartpeppar)
Magiskt gott!

Joppe

Jag har använt detta receptet flera gånger och är lika nöjd varje gång.
Jag tycker det blir lite matigare och mer smak i själva degen.

Anna Mellberg

Hej Joppe! Vi håller med dig! det blir en lite mer intressant smak med de olika mjölsorterna. Vi önskar dig många långa och goda pinsamåltider, hälsningar Zetas provkök

Marie

Hej!
Jag älskar degen men min vän äter inte gluten. Hur byter jag ut vetemjöl, Manitoba cream eller Vetemjöl special till glutenfritt?
Hälsningar,
Marie

Anna Mellberg

Hej Marie! I vår receptdatatabas hittar du ett recept på glutenfri pizzadeg, vi föreslår att du använd det i stället. Lycka till i köket önskar Zetas provkök

Jenny

Hej! Skulle så gärna vilja veta vad rismjöl och kikärtsmjöl gör för receptet!
Har inte det hemma men köper gärna in det. Varför använder man det? Vill gärna veta för att avgöra vilka andra situationer som jag kan använda det i.
Bakar jätte mycket så kul att förstå. Mvh

Anna Mellberg

Hej Jenny! Rismjöl och kikärtsmjöl tillsätts pinsadegen för att ge den en annan smak än pizzadeg, som oftast görs på enbart vetemjöl. Hälsningar vännerna i Zetas provkök

Roger Sundberg

Hej, någon som testat att grädda i en pizzaugn, typ Ooni coda 16?

Med vänlig hälsning,
Roger

Anders

Hej,
Kan man ersätta kikärts- och rismjölet med vetemjöl?

Anna Mellberg

Hej Anders! Tack för din fråga. Då blir det enklast om du använder dig av våra recept på pizzadeg istället. Lycka till önskar Anna på Zeta

Eva Björk

Hur långe ska de bara i ugnen o vilken temperatur?

Anna Mellberg

Hej Eva! Om du klickar på länken längst ner i receptets intruktioner så får du all information om tillagning och även en massa andra bra tips på vad du kan lägga på din pinsa. Sätt ugnen på 270-300 grader. Grädda gärna på varm plåt eller pizzasten. Tillaga i ca 5 minuter eller tills osten smält och brödet fått fin färg. Lycka till önskar Anna på Zeta

Håkan

Är inte jäsningstiden i rumstemperatur lite lång? Eftersom det ska vara ljummet vatten är det lätt att den blir överjäst, sjunker ihop och luktar lite fränt. Kanske blanda med kallt vatten om den ska stå 8 timmar i rumstemperatur? Eller ännu mindre mängd jäst?

Anna Mellberg

Hej Håkan! Det går alldeles utmärkt att använda kallt vatten när den ska långjäsa- det går även att halvera jästmängden om den ska jäsa länge. Vi tycker att receptet fungerar fint som det är- men gillar att ni experimenterar fram flera versioner. Tack för att du hör av dig till oss! Hälsningar Anna på Zeta

Annica Johansson

Hej. Det står på er Pinsa att den är bakat på surdeg men det är inte med i receptet. Vad kan man ha i då som ni rekommenderar för att det ska bli så lika som möjligt?

Anna Mellberg

Hej Annica! Jag är säker på att du kommer gilla vårt recept som det är- du jäser den degen relativt länge och smaken blir mustigt god. Annars kan du experimentera med olika typer av surdegar och addera det till receptet. Det är verkligen kul att utveckla recept på egen hand. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Helene söder

Värme på ugn och hur länge.

Anna Mellberg

Hej Helene!
Sista punkten i receptet är en länk till förslag på vad du kan lägga på din pinsa och hur länge den ska vara i ugnen. Bästa sättet är dock att hålla koll på pinsan. När osten smält och brödet fått en gyllenbrun färg är den klar. Glad sommar önskar Anna på Zeta

Lena Lundmark

Åt Pinsa i går och det var fantastiskt gott, bjöd mina vänner och dem blel lika förtjusta som jag.

Monica Johannesson

Hej! Ert recept låter spännande att prova nu när er färdiga pinsa är slut överallt i närliggande butiker!
I ert recept står att man vid andra jäsningen lägger bullarna på plåt och sen in i kyl, jag undrar hur man kan göra om man bara har en liten kyl där inte en plåt går in?
Nån annan idé?
Tack!

Anna Mellberg

Hej Monica!
Du kan (som andra jäsning) låta degbollarna jäsa ett par timmar i rumstemperatur strax innan gräddningen. Det har jag gjort och det blev ett gott resultat. Lycka till önskar Anna på Zeta

Anna-Charlotta Haglund

Receptet innehåller flera brister som bl.a. ugnstemperatur, gräddningstid?

Mia

Nej, receptet fortsätter i den blå länken ovanför
– se recept pinsa med…
Där står temperatur osv🤗

Annika

Ugnsvärme till denna är 270-300 grader och inne ca 5 min. Tiden beror på ugnen, men hål koll på pinsans färg.
Om ni läser hela receptet och trycker längst ned på ”se pinsa med burrata” så hittar ni allt!

Anna Mellberg

Hej! Det här är ett recept på hur degen ska göras. Länken längst ner i receptet tar dig till ett recept med förslag på vad du kan lägga på din pinsa, ugnstemperatur och hur länge du ska ha din pinsa i ugnen. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Marianne Boström

Har alltid bakat pizza på ”fri hand” liknande detta recept, skillnaden märks inte! Och äntligen enl ert recept ska pizzabotten vara tjockare! Jag lägger gärna på god prosciutto crudo och ost efter gräddning!

Ann-Sofie

Åt pinsa för första gången igår och så gott det var. Kan man göra pinsa i egen pizzaugn?

Anna Mellberg

Hej Ann-Sofie! Det går bra! Pinsa är ju ett mellanting mellan pizza och focaccia kan man säga. Dessa ”bröd” gräddas ju på samma sätt. Vi har pizzastenar i våra vanliga ugnar här hos oss på Zeta och även det fungerar hur bra som helst att grädda pinsan på. Lycka till hälsar vännerna på Zeta

Maria

Stämmer måtten?

Anna Mellberg

Hej Maria! Måtten ska stämma, jag har bakat efter detta recept många gånger. Degen kan upplevas torr när den först blandas ihop, men efter jäsning har den fått perfekt konsistens. Prova! Lycka till önskar vännerna på Zeta

Pilla

Vad har ni för topping på?
Ge gärna några exempel
Man gräddar precis som en pizza?

Sophie Berlin

Hej Pilla,
Ja precis, du gräddar Pinsa på samma sätt som pizza. Toppa med liknande toppings som för pizza men lägg gärna på chark och örter efter gräddning.

Tips på toppings:
Mascarpone, rosmarin, mozzarella och parmesanost
Tomatsås, mozzarella, prosciutto och basilika
Mascarpone, Zeta pesto piccante, salami och basilika/bladpersilja

Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Anna Ivarsson

Hej!
Åt pinsa för första gången idag, underbart gott!!!
Går det att frysa degen..?
Vänliga hälsningar Anna Ivarsson

Sophie Berlin

Hej Anna,
Kul att du gillar Pinsa, vi är också helt Pinsatokiga här just nu. 🙂
Om du vill frysa degen skulle vi rekommendera att du formar degarna platta och fryser in. Då tinar de fortare efter att du tagit ut dem i frysen. Eftersom pinsadegen kalljäser i kyl skulle vi ända rekommendera att baka de från kyl istället för frys för bästa resultat.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Josefine Persson

Kul med recept på den godaste pinsan. Detta ska jag testa inför mitt 40 års-firande som närmar sig. Tror ni att det går att förgrädda dem och lägga i kyl för att göra dem klara till själva festen? Eller frysa in som färdigbakade?
Mvh Josefine

Anna Mellberg

Hej Josefine! Så himla kul att du hittat vårt pinsarecept! Det är en av våra favoritrecept här i Zetas receptgrupp. Jag tror inte att det är en bra idé att förvara färdiggräddad pinsa i kylen. Jag skulle nog grädda och frysa in bottnarna istället. Men tänk på att pinsan smakar absolut allra bäst nygräddad. Lycka till och stort grattis på födelsedagen! Hälsningar Anna på Zeta

Krispiga smashed potatoes

Krispiga smashed potatoes

(208)

(208)
1tim 15min
Se recept

Mustiga marinaden

Mustiga marinaden

(1531)

(1531)
1tim
Se recept

Rödingcarpaccio med kaprismajonnäs och picklade tomater

Rödingcarpaccio med kaprismajonnäs och picklade tomater

(21)

(21)
3tim 40min
Se recept

Burrata med pesto och tomatsallad

Burrata med pesto och tomatsallad

(50)

(50)
10min
Se recept

Picklade tomater

Picklade tomater

(40)

(40)
25min
Se recept

Ugnsbakade morötter med Parmesan

Ugnsbakade morötter med Parmesan

(82)

(82)
40min
Se recept

Topping till grillat

Topping till grillat

(14)

(14)
Se recept

Pasta Tagliatelle med het tomatsås

Pasta Tagliatelle med het tomatsås

(67)

(67)
30min
Se recept

Pesto

Pesto

(799)

(799)
15min
Se recept

Pasta Strozzapreti med aubergine och grönkål

Pasta Strozzapreti med aubergine och grönkål

(58)

(58)
45min
Se recept

Piadina med tomat, prosciutto och mozzarella

Piadina med tomat, prosciutto och mozzarella

(73)

(73)
15min
Se recept

Lammburgare

Lammburgare

(55)

(55)
30min
Se recept

Ribollita – Toskansk brödsoppa

Ribollita – Toskansk brödsoppa

(167)

(167)
45min
Se recept

Spaghetti alla Gricia

Spaghetti alla Gricia

(113)

(113)
30min
Se recept

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

(2059)

(2059)
30min
Se recept

Spaghetti Cacio e pepe

Spaghetti Cacio e pepe

(601)

(601)
Se recept

Moussaka

Moussaka

(534)

(534)
1tim 20min
Se recept

Fetaostbiffar

Fetaostbiffar

(2191)

(2191)
30min
Se recept

Italienska köttbullar i tomatsås

Italienska köttbullar i tomatsås

(672)

(672)
45min
Se recept

Fetaostfylld lax med dill och citron

Fetaostfylld lax med dill och citron

(1165)

(1165)
40min
Se recept

Spaghetti alle vongole

Spaghetti alle vongole

(427)

(427)
2tim 15min
Se recept

Pastasallad med pesto och parmesan

Pastasallad med pesto och parmesan

(720)

(720)
20min
Se recept

Linsgryta med tomat och fetaost

Linsgryta med tomat och fetaost

(1651)

(1651)
15min
Se recept

Lax med pesto i ugn

Lax med pesto i ugn

(942)

(942)
30min
Se recept

Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

(622)

(622)
30min
Se recept

Melanzane alla parmigiana

Melanzane alla parmigiana

(547)

(547)
1tim 30min
Se recept

Piadina med het bönröra

Piadina med het bönröra

(29)

(29)
20min
Se recept

Spaghetti Pomodoro

Spaghetti Pomodoro

(338)

(338)
20min
Se recept

Sötpotatis i ugn med fetaost

Sötpotatis i ugn med fetaost

(652)

(652)
45min
Se recept

Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne

(415)

(415)
1tim
Se recept

Lammburgare

Lammburgare

(55)

(55)
30min
Se recept

Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben

Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben

(55)

(55)
40min
Se recept

Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver

Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver

(161)

(161)
20min
Se recept

Stufato, italiensk gryta

Stufato, italiensk gryta

(166)

(166)
Se recept

Brasato al Barolo

Brasato al Barolo

(76)

(76)
2tim 30min
Se recept

Risotto med trattkantareller, bakad pumpa, hasselnötter och tryffel

Risotto med trattkantareller, bakad pumpa, hasselnötter och tryffel

(21)

(21)
45min
Se recept

Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater

Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater

(101)

(101)
30min
Se recept

Pasta Fettuccine med tomat, mangold och krispigt surdegssmul

Pasta Fettuccine med tomat, mangold och krispigt surdegssmul

(15)

(15)
30min
Se recept

Fikoncarpaccio med burrata, pistagepesto och rostade pistagenötter

Fikoncarpaccio med burrata, pistagepesto och rostade pistagenötter

(54)

(54)
30min
Se recept

Insalata Russa italiensk potatissallad

Insalata Russa italiensk potatissallad

(31)

(31)
30min
Se recept

Hummus med fetaost och oliver

Hummus med fetaost och oliver

(18)

(18)
15min
Se recept

Lammgryta med gnocchi och gremolata

Lammgryta med gnocchi och gremolata

(46)

(46)
2tim 30min
Se recept

Syditaliensk lammragu med fänkålssalsiccia

Syditaliensk lammragu med fänkålssalsiccia

(84)

(84)
2tim 20min
Se recept

Pinsa med burrata, citron och pistagenötter

Pinsa med burrata, citron och pistagenötter

(231)

(231)
20min
Se recept

Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja

Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja

(71)

(71)
2tim 20min
Se recept

One pot lasagne

One pot lasagne

(130)

(130)
45min
Se recept

One pot pasta med grönsaker

One pot pasta med grönsaker

(86)

(86)
15min
Se recept

Pasta Pappardelle med pesto och zucchini

Pasta Pappardelle med pesto och zucchini

(31)

(31)
15min
Se recept

Pasta Mezze Maniche med scamorza, chili och persilja

Pasta Mezze Maniche med scamorza, chili och persilja

(61)

(61)
25min
Se recept

Krispiga smashed potatoes

Krispiga smashed potatoes

(208)

(208)
1tim 15min
Se recept

Salsicciaspett

Salsicciaspett

(22)

(22)
30min
Se recept

Pasta Tagliatelle med het tomatsås

Pasta Tagliatelle med het tomatsås

(67)

(67)
30min
Se recept

Hemgjord pasta

Hemgjord pasta

(1322)

(1322)
45min
Se recept

Vodkapasta Penne alla vodka

Vodkapasta Penne alla vodka

(164)

(164)
25min
Se recept

Pasta Strozzapreti med aubergine och grönkål

Pasta Strozzapreti med aubergine och grönkål

(58)

(58)
45min
Se recept

Piadina med het bönröra

Piadina med het bönröra

(29)

(29)
20min
Se recept

Ribollita – Toskansk brödsoppa

Ribollita – Toskansk brödsoppa

(167)

(167)
45min
Se recept

Pastagratäng – Million dollar Spaghetti

Pastagratäng – Million dollar Spaghetti

(25)

(25)
35min
Se recept

Klassisk ragú bolognese

Klassisk ragú bolognese

(72)

(72)
2tim 30min
Se recept

Pinsa med burrata, citron och pistagenötter

Pinsa med burrata, citron och pistagenötter

(231)

(231)
20min
Se recept

Pinsa med grönkål och burrata

Pinsa med grönkål och burrata

(53)

(53)
15min
Se recept

Pinsa med salami och oliver

Pinsa med salami och oliver

(86)

(86)
15min
Se recept

Pinsa med söt vaniljmascarpone, citron och färska bär

Pinsa med söt vaniljmascarpone, citron och färska bär

(33)

(33)
15min
Se recept

Pinsa med tomatsås, mozzarella och prosciutto

Pinsa med tomatsås, mozzarella och prosciutto

(314)

(314)
15min
Se recept

Pasta Strozzapreti med crème av kronärtskockor och pumpakärnor

Pasta Strozzapreti med crème av kronärtskockor och pumpakärnor

(78)

(78)
15min
Se recept

Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone

Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone

(207)

(207)
30min
Se recept

Grilled cheese sandwich med tre italienska ostar

Grilled cheese sandwich med tre italienska ostar

(27)

(27)
15min
Se recept

Ugnsbakad röding med mascarpone och pesto

Ugnsbakad röding med mascarpone och pesto

(34)

(34)
45min
Se recept

Saltimbocca på kyckling

Saltimbocca på kyckling

(35)

(35)
30min
Se recept

Pasta all’Arrabiata

Pasta all’Arrabiata

(139)

(139)
25min
Se recept

Bönragú

Bönragú

(23)

(23)
Se recept

Pasta Tagliatelle med salsiccia och svamp

Pasta Tagliatelle med salsiccia och svamp

(143)

(143)
20min
Se recept

Pasta Rigatini Quadri med brysselkål och valnötter

Pasta Rigatini Quadri med brysselkål och valnötter

(15)

(15)
20min
Se recept

Polpette med aubergine och fetaost

Polpette med aubergine och fetaost

(28)

(28)
1tim 45min
Se recept

Friterade kronärtskockor med mynta, pecorino och citronaioli

Friterade kronärtskockor med mynta, pecorino och citronaioli

(23)

(23)
20min
Se recept

Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

Pinsa med skogschampinjoner och tryffelkräm

(79)

(79)
10min
Se recept

Pasta Radiatori alla Siciliana

Pasta Radiatori alla Siciliana

(52)

(52)
20min
Se recept

Pasticciata – krämig pastasås med salsiccia och mascarpone

Pasticciata – krämig pastasås med salsiccia och mascarpone

(220)

(220)
30min
Se recept

Saftig äppelkaka med ricotta

Saftig äppelkaka med ricotta

(57)

(57)
1tim 30min
Se recept

Burrata med ugnsbakade tomater

Burrata med ugnsbakade tomater

(45)

(45)
1tim 10min
Se recept

Halloumibiffar med zucchini och morot

Halloumibiffar med zucchini och morot

(32)

(32)
30min
Se recept

Spetskål med krämig fetaost och nötter

Spetskål med krämig fetaost och nötter

(29)

(29)
25min
Se recept

Pasta Tagliatelle med bönor och örter

Pasta Tagliatelle med bönor och örter

(27)

(27)
30min
Se recept

Pastagratäng med frasigt täcke

Pastagratäng med frasigt täcke

(26)

(26)
35min
Se recept

Krämig kikärtsgryta med oregano och tomat

Krämig kikärtsgryta med oregano och tomat

(70)

(70)
25min
Se recept

Vitlöksfräst zucchini med mozzarella

Vitlöksfräst zucchini med mozzarella

(14)

(14)
20min
Se recept

Rostade kikärtor

Rostade kikärtor

(55)

(55)
Se recept

Dipp med fetaost och hummus

Dipp med fetaost och hummus

(13)

(13)
15min
Se recept

Pinsa Salamino Peperoni

Pinsa Salamino Peperoni

(59)

(59)
15min
Se recept

Pinsa med fluffig citronmascarpone, rom och rödlök

Pinsa med fluffig citronmascarpone, rom och rödlök

(98)

(98)
15min
Se recept

Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök

Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök

(29)

(29)
30min
Se recept

Pasta linguine med räkor

Pasta linguine med räkor

(68)

(68)
30min
Se recept

Rostad broccoli med parmesan – Smashed broccoli

Rostad broccoli med parmesan – Smashed broccoli

(99)

(99)
20min
Se recept

Mustig kycklingsoppa med risoni, tomat och örter

Mustig kycklingsoppa med risoni, tomat och örter

(32)

(32)
40min
Se recept

Lasagne med mild bechamelsås

Lasagne med mild bechamelsås

(27)

(27)
1tim 20min
Se recept

Mini Pinsa med chili och burrata

Mini Pinsa med chili och burrata

(11)

(11)
15min
Se recept

Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter

Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter

(56)

(56)
15min
Se recept

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco