Pizza med buffelmozzarella
Vad tycker du?
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som tex salami, pesto och färska kryddor. Dela gärna upp pizzan i 4 delar och toppa varje bit med olika toppings. Vi brukar duka bordet med flera delikatesser så får alla i sällskapet välja sina egna smaker. Ett härligt sätt att umgås och låta varje person få sina favoritkombinationer.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Använd om möjligt en uppvärmd pizzasten eller en upp och nedvänd plåt att grädda pizzan på. En pizzaspade är något bra att investera i om du kommer baka pizza ofta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (101)
(101)Vad tyckte du om receptet?
9 kommentarer
Pizza
Ett ofullständigt recept. Ugnsvärme grader, hur länge. Skärpning.
Usch för gnällspikar
Pizza. Hej, det finns en flik där det står: ”Ingredienser” och därefter finns en till flik där det står: ”Gör så här”.
Tryck på ”Gör så här”, så får du upp hela beskrivningen och då kan du läsa det du saknar i beskrivningen.
Anna Mellberg
Hej Bo! Det finns både information ugnsvärme och instruktioner om tiden i ugnen i receptet. Du måste klicka på fliken ”Gör så här” så kommer alla instruktioner upp. Jag är helt säker på att du kommer finna det du letar efter. Lycka till i köket och smaklig måltid önskar Anna på Zeta
Marcus
Men herregud. Läs receptet ordentligt innan du skriker. Står ju klart o tydligt i hur man gör.. wow. Tack för ett bra recept
Sophie Berlin
Hej Ulla,
I mitten av ugnen blir bra. Vi har nu förtydligat i receptet.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
uH
Dåligt recept ingen ugnsvärme och ingen gräddningstid. I ugnen
Anna Mellberg
Hej Inger! Nu förstår jag inte riktigt vad du menar, receptets instruktion börjar med hur varm ugnen ska vara. Klicka på fliken där det står ”gör så här” (om du läser receptet på mobilen) så hittar du en utförlig instruktion. Lycka till önskar Anna på Zeta
Matbea
Jag undrar om man kan frysa in degbitarna
Emma Olsson
Hejsan,
Ja det går bra att frysa in degen i mindre bitar 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta