Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Hej Hur mycket potatissallad beräknar man till en buffé? Tänkte ha marinerad kyckling, marinerad fläskfilé, några röror samt grönsaksallad också.
Anna Mellberg
Hej Liselotte! Jag tycker nog att du kan räkna med den mängd per person som receptet föreslår. Blir det över så är det ju en fantastisk rätt att äta dagarna efter. Jag föreslår att du inte lägger upp hela mängden från början, utan fyller på under serveringen. Då har du möjlighet att förvara den kallt längre och kan använda det som blir över dagarna efter. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Zetas populära nyhetsbrev
Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (42)
(42)Vad tyckte du om receptet?
2 kommentarer
Liselotte
Hej Hur mycket potatissallad beräknar man till en buffé? Tänkte ha marinerad kyckling, marinerad fläskfilé, några röror samt grönsaksallad också.
Anna Mellberg
Hej Liselotte! Jag tycker nog att du kan räkna med den mängd per person som receptet föreslår. Blir det över så är det ju en fantastisk rätt att äta dagarna efter. Jag föreslår att du inte lägger upp hela mängden från början, utan fyller på under serveringen. Då har du möjlighet att förvara den kallt längre och kan använda det som blir över dagarna efter. Lycka till önskar vännerna på Zeta