Proseccoinkokt nektarin med seg pistagemaräng, citronkräm, mynta och syrlig mascarpone
Vad tycker du?
En dessert med nektarin, pistagemaräng, citronkräm och mascarpone passar fint till friska italienska bubblor.
Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (13)
(13)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Kristina
Hej, hur och när ska citronkrämen läggas upp vid servering?
Anna Mellberg
Hej Kristina! Toppa mascarponekrämen med citronkräm och dekorera sedan med nektarinklyftor och pistagenötter. Vi har förtydligat detta i receptet nu. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Anna på Zeta
Anonym
Ska marängerna, lag, citronkrämen eller ngt annat vara varmt fortfarande när allt läggs ihop eller serveras?
Anna Mellberg
Hej! Roligt att du hittat detta smarriga recept! Inget ska vara varmt när du monterar, allt ska vara avsvalnat. Instruktionerna i receptet är mycket detaljerade vad gäller detta. Lycka till hälsar Anna på Zeta