Rabarberkompott med mascarponekräm och mandelcrunch

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

40min 5 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Alla som älskar rabarber räcker upp en hand! Den syrliga rabarbern som faktiskt är en grönsak blir ljuvlig tillsammans med fluffig mascarpone och knapriga mandelkakor. Rabarberkompott som blir över är god att äta till frukostyoghurt eller på rostat bröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rabarberkompott
400 g
rabarber
250 g
frysta jordgubbar
1/2
vaniljstång
1 dl
strösocker
2 msk
vatten
250g
grekisk youghurt
1/2 dl
florsocker
1/2 dl
amaretto, mandellikör
Rosémarinerade jordgubbar
500 g
färska jordgubbar
1 mks
florsocker
Toppings
1 frp
cantuccini, mandelskorpor
oxalis

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco