Risotto med pesto och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

45min 7 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Risotto al Pesto Genovese - klassiska italienska smaker i en krämig risotto med vitlök, pesto och rostade pinjekärnor.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1 l
kycklingbuljong
Vitlöksolja
1
vitlöksklyfta, finhackad
Till servering
färska basilikablad
2 msk
pinjenötter, rostade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

madeleine åkerberg

Fantastisk gott!
Lägg till räkor (stora) med olivolja, sambalolek och vitlök i ugnsfast form. Tillaga i ugnen på 250 grader i ca 6 min. Lägg en matsked sambaolek, en riven vitlök i buljongen! Ger lite mer sting!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco