Rosémarinerade bär med mascarponekräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tycker du?

20min 10 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Färska bär i marinad av rosébalsamvinäger som serveras med en söt mascarponekräm. Perfekta att förbereda och severa på en buffé eller middag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
jordgubbar
250 g
blåbär
1
äggula
3 msk
florsocker
1
äggvita
1 burk
Mascarpone, 250 g
1 msk
saft av citron, pressad
1/2 tsk
vaniljpulver
1
citron, det finrivna yttersta

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (94)

(94)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Ulf Gustavsson

Mycket gott och somrigt!

Enkelt och tydligt recept!!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco