Rostad blomkålssoppa med gremolata

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

Soppa med rostad blomkål och potatis med god knaprig topping av ugnsrostade kikärtor á la gremolata. En värmande, smakrik soppa med spännande tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkålssoppa
1
blomkål
4
potatisar
2
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin
1 tsk
salt
1 dl
mandlar, skållade
1 L
grönsaksbuljong
Gremolata
1
frp Kikärtor
1
kruka persilja
1
vitlöksklyfta
1
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (90)

(90)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Jenny

God och krämig tyckte jag! Kikärtsgremolatan gav smak och fräschhet till soppan. Minsta barnet gillade soppan. Vuxet barn och min man gillade den inte alls.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...