Rostade kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tycker du?

5 ingredienser

Krispiga, kryddiga och nötiga är ord som bäst beskriver de här kikärtorna. Vi i Zetas receptgrupp gillar att äta dem som snacks, som salladstopping eller som ett krispigt tillbehör på en buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
italiensk salladskrydda
1 krm
chilipulver

Gör så här

Tips!

Har du airfryer hemma går det bra att använda den. Inställningar är då 200 grader i cirka 15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Ann

Precis gjort klart men borde haft mer salt på. Ska avnjutas imorgon, får se hur det går…. kanske mer olivolja o salt, ska kolla. o avsmaka. Annars gott om man gillar kikärtor!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco