Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Hej Miranda,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Alla våra bönor är tryck-kokta och blötlagda. Alla baljväxter bör kokas innan förtäring för att få bort lektiner.
Hälsningar, Emma från Zeta
Zetas populära nyhetsbrev
Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (113)
(113)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Catharina
Jättegott! Kan verkligen rekommendera detta recept!
Miranda
Hej! Går detta att göra med icke-kokade, dock blötlagda bönor? Tänker som med rostade kikärtor?
Emma Olsson
Hej Miranda,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Alla våra bönor är tryck-kokta och blötlagda. Alla baljväxter bör kokas innan förtäring för att få bort lektiner.
Hälsningar, Emma från Zeta