Rucolasallad
Vad tycker du?
Enkel sallad med rucola och en god parmesan, smaksatt med citron och svartpeppar. Servera gärna en rucolasallad som tillbehör till middagen.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Enkel sallad med rucola och en god parmesan, smaksatt med citron och svartpeppar. Servera gärna en rucolasallad som tillbehör till middagen.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (49)
(49)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
joar
Vad gött!!
Charlotte
Hur långt i förväg kan man förbereda en sån här sallad och ha i kylen?
Anna Mellberg
Hej Charlotte! Jag skulle försöka att blanda salladen precis innan den ska ätas. Sallad som blandas med dressing mister fort sin krispighet och spänst. Så ett par timmar är nog max- skulle jag säga. Men för att få bästa resultat så skulle jag som sagt blanda precis innan servering. Hälsningar vännerna på Zeta