Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tycker du?

50min 10 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

En lyxigare saffransrisotto med skaldjur och gremolata. Med pilgrimsmusslor och blåmusslor blir det en härlig smakkombination.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Saffransrisotto
2
scharlottenlökar, finhackade
1 frp
saffran
1 1/2 l
kycklingfond (från flaska + vatten)
2 msk
juice från citron
salt
Marinerade pilgrimsmusslor
4
stora pilgrimsmusslor
1
citron, det rivna skalet
salt
Blåmusslor
1 kg
färska blåmusslor
1
scharlottenlök, finhackad
Gremolata
1 kruka
persilja, spara lite till servering
1
citron
1
vitlöksklyfta, riven
salt
Till servering
färsk dill
färsk persilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (101)

(101)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco