Pasta Rigatini Quadri med förlorat lamm

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

3tim 10min 14 ingredienser
Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Pasta Rigatini Quadri all'Agnello Perduto är en husmansrätt från Toscana. Lammet får puttra med i grytan och ger härlig smak åt tomatsåsen.

Receptet är framtaget av Zeta.

Köp din Novello här
Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Novello finns i begränsat antal och nu kan du beställa direkt i Zetas webbshop för 139 kr.

Köp din Novello här

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
selleristjälkar
1
morot
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
450 g
lamm, lägg eller stek med benet kvar
1 1/2 dl
vetemjöl
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
1 frp
konserverade körsbärstomater
färsk timjan eller rosmarin
citronzest
Gremolata
3 msk
bladpersilja, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
citronzest
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

max metelius

Genialt recept som ger två olika måltider. Passar på varje gång jag hittar lammlägg

gösta lagström

Hej. Inte ett ord om vhur jag ska hantera köttet. Kan ju i9nte slänga hela steken på tallriken. Strimlas?. Skära i tärningar?
mvh

Emma Olsson

Hejsan Gösta,
Tack för din feedback! Vi har nu ändrat i vårt recept 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco