Spaghetti alla Gricia
Vad tycker du?
Upptäck en av Roms mest älskade klassiker, Pasta alla Gricia. Med bara några få ingredienser skapas en smakupplevelse utöver det vanliga. Den krämiga blandningen av pecorino, guanciale och nymald svartpeppar förvandlar enkel spaghetti till en rätt full av intensiva och genuina smaker. Svår att motstå – perfekt för alla pastaälskare som vill njuta av äkta italiensk vardagslyx!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (113)
(113)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Anders
I beskrivningen står det en förpackning guanciale 160 gram.
Men förpackningens storlek är på 120 gram.
Finns det större förpackningar.
Anna Mellberg
Hej Anders! Det är tryckfelsnisse som har varit i farten. Det ska vara 120 g (vi har inte någon större förpackning) Tack för att du hör av dig, så att vi kan korrigera. Lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
Jonas
I namnet och beskrivningen står det guanciale men i instruktionerna pancetta. Gissar att det ska vara guanciale överallt.
Anna Mellberg
hej Jonas! ja, du har så rätt! Jag ska genast gå in och korrigera. Tack för att du tog dig tid att skriva och hoppas att du får en fantastiskt god Spaghetti alla Gricia. Hälsningar Anna på Zeta
Margareta
Lätt , snabbt och enkelt – och sååå gott!
OBS att både ost, pancetta och pastavatten ger sälta….