Spaghetti med blåmusslor, vitt vin och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)

Vad tycker du?

30min 11 ingredienser

Spaghetti med blåmusslor som är kokta i vitt vin och vitlök doftar gudomligt med smaker av hav, citron och chili.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
eller Linguine
1 kg
färska blåmusslor
2
vitlöksklyftor hackade
salt
nymalen svartpeppar
1/2 dl
citron,pressad saft av
1
röd chili urkärnad och finhackad
2 msk
grovt hackad bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Tub

När ska persiljan i!

Anna Mellberg

Hej! Den vänds i tillsammans med chilin. Vi har lagt till det i receptet nu. Tack för att du uppmärksammade oss på det. Hälsningar vännerna på Zeta

Alexandra Cojocaru

Hej,
Hur många gram betyder ”1/2 frp spaghetti”? Det är otydlig för att det finns manga typer av pasta som har olika gram.

Med vänlig hälsning,
Alexandra

Anna Mellberg

Hej Alexandra, det är 400 g spaghetti som avses. Jag har förtydligat det i receptet nu, tack för att du uppmärksammade oss på det. Hälsningar Anna på Zeta

Hugo Derninger

Det står inte i receptet om någon buljong

Anna Mellberg

Hej Hugo! Tack för att du frågar så att vi kan förtydliga. Vätskan som skapas av vinet, kryddorna och musslorna kallar vi för buljong i receptet. Vi önskar dig en trevlig dag, hälsingar vännerna på Zeta