Spetskål med krämig fetaost och nötter
Vad tycker du?
Har du aldrig ätit ugnsbakad spetskål tidigare så måste du testa det här receptet! De krispiga kålbladen i kombination med den krämiga fetaoströran är en oslagbar kombination. Dessutom ger friterad kapris och härligt rostade nötter det där lilla extra goda som gör att du måste laga receptet igen och igen. Passar till grillat, både fisk och kött, men är också en god vegetarisk rätt på egen hand.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Kålen går också jättebra att grilla på utegrillen, håll koll på färgen och konsistensen för att se när den är klar.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (27)
(27)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Sophie
Gjort detta flera gånger, sååå gott!
Anette
Väldigt god⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ tog valnötter istället för hasselnötter. Ringlade också lite honung över. 👌
Anna Mellberg
Låter som en fantastisk utveckling av receptet! Tack för dina tips, hälsningar från Zetas provkök!
Ann-Chatrin
Låter mycket gott!!