Stekt mangold med vitlök och cannellinibönor
Vad tycker du?
Fräs vitlök och mangold med cannelinibönorna och servera som contorni - tillbehör till huvudrätten.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Fräs vitlök och mangold med cannelinibönorna och servera som contorni - tillbehör till huvudrätten.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (205)
(205)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Catrin
Stjälkarna, om de är fina, kan användas som sparris,
tex i omeletter.
Jonas
Vad gör ni med stjälkarna?
Anna Mellberg
Hej Jonas! Skär bara bort den del av stjälken som är mycket grov och dela stjälken längst med. Så brukar jag göra för att minska matsvinnet och få så mycket gott att äta som möjligt. Lycka till!
Monica Vogt
Mycket nöjd
Yvonne
Zeta har bra prisvärda produkter.
Jag använder dom ofta.
Ingrid christensen
Jag använder många produkter från zeta, är mycket nöjd