Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan
Vad tycker du?
Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Balsamvinägern har en fin sötma som gör sig bra tillsammans med parmesan och färsk stekt sparris.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (578)
(578)Vad tyckte du om receptet?
9 kommentarer
Rolf Andersson
Ett recept där Markus har varit involverad i, ÄR ALDRIG FEL!!
Hasse
Jag hittar inget recept! Bara ingredienser från Zeta…
Tryck på ”Gör så här…”
Tryck på ”Gör så här…”
Sophie Berlin
Hej Hasse,
Under rubriken ”Gör så här” hittar du tillvägagångssätt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Emma Olsson
Hejsan Hasse,
Jag misstänker att du kollar på receptet via mobilen? Vi har två flikar som du väljer mellan ”ingredienser” samt ”Gör så här”. Du kan enkelt gå mellan dessa flikar för att slippa scrolla.
Hälsningar, vännerna på Zeta
bengt söderman
Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan, Blev så gott! Jätttebra tips på stekt sparris, tack Zeta för det.
Olivia
Jättegott!
Bernt karklins
Buonissimo!
Margareta Sjöström
Perfekt! Tack!