Stekt spenat med vitlök och parmesan
Vad tycker du?
Passar utmärkt som tillbehör till t ex ugnstekt lax.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Passar utmärkt som tillbehör till t ex ugnstekt lax.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (313)
(313)Vad tyckte du om receptet?
12 kommentarer
BM
Vår vegetariska favoriträtt som får bli huvudrätt med en skvätt grädde till kokt pasta
Annika Lindholm
Blev mycket gott, passade våra smaker
Dennis
Skall spenaten läggas i före eller efter osten?
Anna Mellberg
Hej Dennis! Du blandar ner osten strax innan servering. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Martin
Stek vitlök och lök först. Karamellisera med lite socker, salta o peppra vänd ner spenaten. Krydda mer efter smak. Lägg över parmesan
Vänd hastigt ner spenaten på hög värme
Bea
Går det bra att använda fryst spenat?
Emma Olsson
Hejsan Bea,
Ja, det går bra 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta
Anna
Är det en hel vitlök eller en klyfta?
Emma Olsson
Hej Anna,
Det räcker med en vitlöksklyfta till det här receptet. Tack för att du uppmärksammade det här, jag ändrar receptet direkt.
Hälsningar, Emma från Zeta
Åse
Hej.. Tror tyvärr att hur mycket vitlök inte kom med i receptet.
Emma Olsson
Hej Åse,
Tack för att du uppmärksammade detta. Receptet ska nu vara ändrat. En finhackad vitlöksklyfta räcker 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta
Annika
Hej,
I receptet står det visst en finhackad vitlök. Lite mycket kanske 😉