Svamprisotto
Vad tycker du?
Krämig klassisk svamprisotto med mild smak av tryffel. Riv över rikligt med parmesan och ringla över en god olivolja.
Receptet är framtaget av Zeta.
Krämig klassisk svamprisotto med mild smak av tryffel. Riv över rikligt med parmesan och ringla över en god olivolja.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (258)
(258)Vad tyckte du om receptet?
6 kommentarer
Tim
Hej!
Ska det verkligen vara en förpackning carnaroli/arborioris a’ 700 g? Eller menar ni en påse ?
Lite luddigt tycker jag.
Anna Mellberg
Hej Tim! Vi håller med dig om att det låter luddigt! Vi menar 1 påse (en frp innehåller ju 2 påsar). Vi har nu förtydligat det i receptet. Tack för att du uppmärksammade oss på det. Hälsningar vännerna på Zeta
Johanna
Supergott! Jag har lagat den här rätten många gånger, men aldrig använt 1,5 l buljong. Undrar om jag gör något fel? Det blir väldigt gott ändå 🙂
Linda
Hej!
Tack för ett bra recept!
Tänkte bara säga att under punkten 9 står det att man ska blanda i osten, men det ska nig stå svampen. Osten lade man i under punkten 8 och svampen har stått vid sidan sedan punkten 1.
Trevlig helg!
Emma Olsson
Hej Linda,
Tack för att du hörde av dig! Under punkt sju står att svampen ska koka tillsammans med risotton, dock har vi skrivit två gånger att man ska ha i osten vilket är fel. Receptet är nu ändrat 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta