Svamprisotto med taleggio och friterad salvia
Vad tycker du?
Svamprisotto smaksatt med krämig taleggio, friterad salvia och parmesanost. Risotto är en klassisk italiensk rätt, utmärkt som egen maträtt eller tillbehör.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (41)
(41)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Bertan
Hej Anton,
Det är en hel påse av de två påsarna på 350 gram som finns i förpackningen. En sådan påse motsvarar cirka 4 portioner.
Emma Olsson
Hej Anton,
Våra risottoris är vakuumförpackade i två påsar i en förpackningen. Det räcker med att du använder en av de påsarna för att göra en risotto. En påse motsvarar ca 4 portioner.
Hälsningar, Emma från Zeta
Pekka Rautiainen
Det ska bli gott låter det som.
Fundersam över punkt 8: Rör ner hälften av… Vad blir det med den andra hälften? Lite ofullständigt
Emma Olsson
Hej Pekka,
Tack för att du hörde av dig! Häll i hälften av svampen i risotton, toppa sidan risotton med friterad salvia och resterade svamp. Jag förtydligar detta i receptet 🙂
Hälsningar
Emma från Zeta