Ugnsbakade morötter med Parmesan
Vad tycker du?
De här smakrika morötterna passar utmärkt till kött, fisk och kyckling. Vi har upptäckt att både barn och vuxna har svårt att sluta äta dem när de väl har smakat.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Svinntips! Om det råkar bli över är dessa morötter nästan lika goda kalla och passar perfekt att skära ner i salladen några dagar senare.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (82)
(82)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Rita Hansson
Mycket enkelt att tillaga och superduper gott. Går precis lika bra utan smaksättningen. 5 av 5. Rita
Nina
Supergott och lättlagat! Kan lätt ersätta potatis eller ris, eller bara ätas som ett komplement. Fem av fem!
Lillemor Lundqvist
5/stjärnor toppengott och enkelt