Vitlöksfräst svartkål med nötter och parmesan
Vad tycker du?
Fräst svartkål med vitlök, rostade pinjenötter och hyvlad parmesan. En enkel och snabblagad rätt med svartkål som passar lika bra till grillat som på julbordet!
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (172)
(172)Vad tyckte du om receptet?
7 kommentarer
Beatrice
Enkelt och gott! Jag brukar ha det som topping + rostade kikärtor på mathavre för en lite matigare sallad.
Sophie Berlin
Hej Beatrice,
Underbart med matiga sallader och med kikärter blir det en hel måltid.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta
Ida
Är denna rätten god som kall?
Tack!
Emma Olsson
Hejsan Ida,
Jag skulle rekommendera att servera rätten varm eller ljummen. Ett tips är att låta rätten stå inne i ugnen på låg värme, utan parmesan. Sedan är det bara att ta ut ur ugnen och riva över lite parmesan, servera 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
Marie
Var är vitlöken?
Emma Olsson
Hej Marie,
Nu har jag ändrat i receptet 🙂 Tack för feedback.
Hälsningar
Emma från Zeta