Vitlöksfräst zucchini med mozzarella
Vad tycker du?
Citron och buffelmozzarella är en oslagbar kombination, lägg till krispig friterad kapris och lena skivor av zucchini så är succén ett faktum. Den här rätten är perfekt som förrätt eller som en del i en buffé.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Det går också bra att grilla zucchinin men skär den då något tjockare och pensla skivorna med olja blandat med pressad vitlök. Skivorna ska bara grillas snabbt.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (12)
(12)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Alex
Spännande recept! Kan man fritera kaprisen dagen innan eller blir det godast om de serveras direkt?
Anna Mellberg
Hej Alex! Kaprisen är krispigast och godast precis efter fritering. Det tar ganska lång tid för den att bli krispig- så ha tålamod och håll koll hela tiden. Ta upp och kontrollera med jämna mellanrum. Hälsningar vännerna på Zeta
Ingrid Lindström
Gott! Bytte citron mot blodapelsin och pinjenötter mot rostade solrosfrön👍🏻
Anna Mellberg
Hej Ingrid! Det låter jättegott- vilken bra utveckling av receptet! Trevlig helg önskar Anna på Zeta