Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
För mig fungerade airfryer jättebra med 10 min kallstart på 150 grader, skaka efter 5. Tack för tips om att vara försiktig med airfryern:)
Filippa
Säkert jättegott MEN headsup !! Jag körde i airfryern, 150 grader & efter 10 min var dom tyvärr helt brända. Jag tänkte inte riktigt på att den kör lite hårdare än ugnen. Så vid användning av airfryer, var noggrann med att titta varje minut så ni får ätbara chips! 😀 jag ska prova göra på nytt och hoppas på bättre resultat😅
Christian
Wow! Det här blir en ny och nyttig favorit på lördagarna. Så, så gott.
Ester
De här är så nyttiga! Och jättegoda, har gjort dem varje fredag. Rekommenderar verkligen!
PS: Älskar er fetaost oxå!❤️🤗
Walter
Asså det bästa chipsen jag vet och det är nyttigare än vanliga chips.
freja
Typ det bästa som finns?!
Inna
Fråga: Om man ska äta grönsakchips dag 2, hur förvarar man dem så att de inte blir blöta?
Anna Mellberg
Hej Inna! Se till att de är ordentligt krispiga och torra innan de tas ut ur ugnen. Vi förvarar våra grönkålschips i en skål. De är absolut krispigast då de precis är nygräddade och förlorar tyvärr lite av krispigheten efter någon dag. Hälsningar vännerna på Zeta
Ylwa karlsson
Det räcker med hälften av oljan om man lägger kålen i en bunke och masserar in oljan i varje vrå innan man lägger dem på plåten eftersom de delar som inte får olja på sig lätt bränns.
Åsa
Så bra och kul med tips! Tack Ylwa, ska massera kålen och använda hälften av oljan!
Teresa
Älskar grönkålchips
Maggan
Enklast och bäst👍🏼
Ylwa karlsson
Testade att göra chips fler gånger men de blev aldrig bra förrän jag fick lära mig att man måste massera in saltet och oljan i kålen. Efter det har jag aldrig misslyckats men har gått över till svartkål som blir ännu godare
Lena M
Bästa receptet på grönkålschips!! (Har provat många)
Birgitta Lord
Alltså helt suveränt. Älskar grönkålschips.
Något alla måste prova.
Birgitta
Kristina Ragnarsson
Toppenrecept! Vi gör grönkålschips så länge det går att få tag på på affärn. På hösten lite egen grönkål. Våra barnbarn äter det som tilltugg alla mål, även frukost o mlmål. Tryggt att veta att det alltid finns vitaminer o mineraler hemma! Mvh kristina
Marica
Jag jobbar på en förskola med eget kök. Vår kock brukar göra grönkålschips och det är ett väldigt omtyckt inslag i vår grönsaksbuffe’
Maggi
Väldans gott, blir godare dag två.
Elliott
Grönkålschipsen kan jag rekommendera er som inte har ätit det,men när det blir blöt så är det inte så gott👍🏼
Pernilla
Serverade barnen i skolan det idag.
De flesta va väldigt skeptiska men alla som jag fick att prova tyckte det va gott och tog mer.
Så roligt.
Anja Nordenfelt
Väl värt att vända grönkålschipsen ett par gånger i ugnen och sedan gillar jag att även ha på lite chilliflakes
Puppen
Smaskens, det måste man ju testa, litar på er Bibbi och Wiveka 🤞🏼
Bibbi
Rostar och hackar och använder i fröknäcke…fantastiskt gott👌🏼
Wiveca
Det är gott. 👍 Jag äter inte grönkål annars.
Zetas populära nyhetsbrev
Missa inte att vi har flera olika nyhetsbrev som förenklar vardagen och förgyller helgen med italienska smaker.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (2454)
(2454)Vad tyckte du om receptet?
25 kommentarer
Therese
För mig fungerade airfryer jättebra med 10 min kallstart på 150 grader, skaka efter 5. Tack för tips om att vara försiktig med airfryern:)
Filippa
Säkert jättegott MEN headsup !! Jag körde i airfryern, 150 grader & efter 10 min var dom tyvärr helt brända. Jag tänkte inte riktigt på att den kör lite hårdare än ugnen. Så vid användning av airfryer, var noggrann med att titta varje minut så ni får ätbara chips! 😀 jag ska prova göra på nytt och hoppas på bättre resultat😅
Christian
Wow! Det här blir en ny och nyttig favorit på lördagarna. Så, så gott.
Ester
De här är så nyttiga! Och jättegoda, har gjort dem varje fredag. Rekommenderar verkligen!
PS: Älskar er fetaost oxå!❤️🤗
Walter
Asså det bästa chipsen jag vet och det är nyttigare än vanliga chips.
freja
Typ det bästa som finns?!
Inna
Fråga: Om man ska äta grönsakchips dag 2, hur förvarar man dem så att de inte blir blöta?
Anna Mellberg
Hej Inna! Se till att de är ordentligt krispiga och torra innan de tas ut ur ugnen. Vi förvarar våra grönkålschips i en skål. De är absolut krispigast då de precis är nygräddade och förlorar tyvärr lite av krispigheten efter någon dag. Hälsningar vännerna på Zeta
Ylwa karlsson
Det räcker med hälften av oljan om man lägger kålen i en bunke och masserar in oljan i varje vrå innan man lägger dem på plåten eftersom de delar som inte får olja på sig lätt bränns.
Åsa
Så bra och kul med tips! Tack Ylwa, ska massera kålen och använda hälften av oljan!
Teresa
Älskar grönkålchips
Maggan
Enklast och bäst👍🏼
Ylwa karlsson
Testade att göra chips fler gånger men de blev aldrig bra förrän jag fick lära mig att man måste massera in saltet och oljan i kålen. Efter det har jag aldrig misslyckats men har gått över till svartkål som blir ännu godare
Lena M
Bästa receptet på grönkålschips!! (Har provat många)
Birgitta Lord
Alltså helt suveränt. Älskar grönkålschips.
Något alla måste prova.
Birgitta
Kristina Ragnarsson
Toppenrecept! Vi gör grönkålschips så länge det går att få tag på på affärn. På hösten lite egen grönkål. Våra barnbarn äter det som tilltugg alla mål, även frukost o mlmål. Tryggt att veta att det alltid finns vitaminer o mineraler hemma! Mvh kristina
Marica
Jag jobbar på en förskola med eget kök. Vår kock brukar göra grönkålschips och det är ett väldigt omtyckt inslag i vår grönsaksbuffe’
Maggi
Väldans gott, blir godare dag två.
Elliott
Grönkålschipsen kan jag rekommendera er som inte har ätit det,men när det blir blöt så är det inte så gott👍🏼
Pernilla
Serverade barnen i skolan det idag.
De flesta va väldigt skeptiska men alla som jag fick att prova tyckte det va gott och tog mer.
Så roligt.
Anja Nordenfelt
Väl värt att vända grönkålschipsen ett par gånger i ugnen och sedan gillar jag att även ha på lite chilliflakes
Puppen
Smaskens, det måste man ju testa, litar på er Bibbi och Wiveka 🤞🏼
Bibbi
Rostar och hackar och använder i fröknäcke…fantastiskt gott👌🏼
Wiveca
Det är gott. 👍 Jag äter inte grönkål annars.